Werkwijze Flexibel werken

Flexibel werken bij SWZ betekent dat je een contract krijgt voor het aantal uren dat jij wilt werken. Of dat nu 4, 16 of bijvoorbeeld 32 uur per week is. Samen overleggen we welke locaties en welke teams het beste bij jou passen. Daarbij zijn er interessante combinaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld:

  • deels werken bij een team Wonen en deels bij een team Dagbesteding
  • deels werken bij een vast team, in combinatie met een aantal flexuren bij andere teams
  • vooral avond- of weekenddiensten
  • alleen slaap- of nachtdiensten

Werknet SWZ zorgt voor de invulling van jouw uren, zodat je elke week verzekerd bent van werk. Jij bent en blijft de baas over je eigen agenda!
Flexibel werken bij SWZ is dus niet tijdelijk werken, maar werken bij meerdere (vaste) teams, met een contract voor het aantal uren dat jij bepaalt.

Je bent van harte welkom! Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en een warme ontvangst door collega’s en cliënten. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Daarnaast bieden we je allerlei opleidings-mogelijkheden. En natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op verzekeringen, een fiscale regeling voor aanschaf van fietsen, fitnessabonnement, tablet, etc.

Bel of mail ons
Bel of mail met Werknet SWZ om je belangstelling kenbaar te maken of vragen te stellen. Een van onze medewerkers staat je graag te woord.  Telefonisch kun je ons tijdens kantoortijden bereiken via nummer 088-799 8010.
Per mail zijn we bereikbaar via werknet@swzzorg.nl

Samen plannen we dan een gesprek waarin alle mogelijkheden aan de orde komen. Daarna kun je snel aan de slag! Jij bepaalt wanneer en voor hoeveel uren! Dat is wat wij bedoelen met Flexibel werken.