Zij-instromers

Ontplooi je passie!

 

✓Wil jij graag in de gehandicaptenzorg komen werken, maar beschik je niet over het juiste diploma maar wél over de passie voor ons vak?

✓Zoek je een werkgever die je verantwoordelijkheid, mogelijkheden en ruimte biedt om invulling te geven aan de zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking?

 

Dan bieden wij jou de mogelijkheid om bij SWZ aan de slag te gaan én een geheel betaald opleidingstraject op maat te doorlopen. Als zij-instromer bezit je de nodige werkervaring opgedaan in een andere branche – én levenservaring. Deze ervaring willen wij graag benutten!

Je opleidingsachtergrond is voor ons dan ook minder belangrijk. Meer waarde hechten wij aan je persoonlijkheid, competenties en motivatie, afhankelijk hiervan stellen wij samen met jou een traject op maat op!

Tijdens de maandelijkse selectiedagen maak jij kennis met SWZ en laat je ons zien waarom jij in de gehandicaptenzorg wilt komen werken.

Is er een match? Dan kun je direct aan de slag en werken we samen toe naar een passend diploma voor één van onze functies op  niveau 3 of niveau 4. Op maat dus!

Wij waarderen je inzetbaarheid met een passend salaris en betalen het gehele traject.

Past dit helemaal bij jou? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werknet@swzzorg.nl.We nemen dan contact met je op om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 088-799 8010 of via werknet@swzzorg.nl.