Stage (BOL)

Ontplooi je passie!

 

✓Volg je een opleiding in de richting van zorg en welzijn op niveau 3/4?

✓Ben je op zoek naar een inspirerende stageomgeving binnen de gehandicaptenzorg?

 

Dan ben je bij SWZ van harte welkom! Passie voor het vak groeit in de praktijk, niet in de theorie. Op de werkvloer, binnen een team doen zich allerlei situaties voor waarbij je beslissingen moet nemen en waardoor je kunt groeien. Wat is de vraag en wat heb je nodig op het gebied van kennis, inzicht, vaardigheden en houding? Je wordt hierbij natuurlijk geholpen door een werkbegeleider. Kennis wordt gedeeld en gezamenlijk handelen kritisch bekeken. Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van een team. Je gaat samenwerken met onze medewerkers, die stuk voor stuk een kei in hun vak zijn . Daar kun je veel van leren.

Ontplooi je passie! Ben jij een professional in spé die oog heeft voor de zorgvraag van de cliënt? Die graag wil kennismaken met SWZ? Die wil leren het beste uit de cliënt te halen? Ben je ondernemend en enthousiast en wil je bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van jezelf? Jouw diploma is straks goud waard! Voor onze cliënten en voor jou.

Ook stages bij de ondersteunende afdelingen en bij het kennis- en behandelcentrum zijn mogelijk voor bijvoorbeeld ICT of Fysiotherapie/ Ergotherapie. Stagiair(e)s krijgen een stagevergoeding, zoals overeengekomen in de CAO Gehandicaptenzorg.

SWZ heeft voor zorg- en welzijnsopleidingen een samenwerkingsverband met het Summa College (Eindhoven) en het Koning Willem 1 College (Den Bosch).

Wil je weten wat SWZ voor jouw specifieke stagevraag kan betekenen, Neem dan contact met ons op via tel. 088-799 8926 of per mail stage@swzzorg.nl.

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende stageplaatsen, hebben we profielen van onze locaties opgesteld.